Salutacions

Pujat a General  per admin el 24 de febrer de 2009
Perquè ens importa l'educació dels nostres fills ninos_jugandoEns importa i per això estem a l'AMPA, ens interessa i hi aportem la nostra part, organitzem activitats perquè els nostres fills, a més de rebre una educació oberta i plural, s'ho passin bé, gaudeixin de l'amistad i comparteixin moments de germanor amb pares, mares i companys de classe. L'Associació está oberta a tots els pares i mares, i col·labora activament amb l'escola, tant al consell escolar com a les activitats extraescolars, casals d'estiu, castanyada, festes de nadal, carnestoltes, i moltes més... Des-de l'AMPA et donem la venvinguda i que gaudeixis dels nostres continguts així com de l'experiència de compartir amb nosaltres un'altre forma de convivència, creativitat i diversió en el camí per l'educació dels nostres fills.

Deixa-hi una resposta