Assamblea general de la FAPAC

Pujat a FAPAC, General  per XPerez el 23 de març de 2009
fapac_logoLa Federació d'AMPES de Catalunya va cel·lebrar aquest pasat dissabte l'assamblea general anual, on es va debatir sobre la Llei d'Educació i d'altres temes d'interès. La FAPAC aposta per  "les reformes a fons que cap interès corporatiu hauria de frenar. No hem d'oblidar, però, el dia a dia dels centres educatius, i exigim al Departament d'Educació el compliment de les inversions, l'adopció de mesures immediates contra la saturació de les aules i la segregació d'alumnat nouvingut i el recolzament a la tasca que estan fent les AMPA" A més, fa una crida per l'augment de les aportacions del Govern, que aquest any s'han reduït en comptes d'augmentar amb el IPC. Dintre d'aquest any 2009 la FAPAC es planteja potenciar el seu suport a les AMPES, facil·litar l'accés a la xarxa per tal de millorar i promoure l'ús d'Internet, i eïnes de programari per l'administració i gestió interna de les AMPES. En Xavier Pérez, membre de l'AMPA del nostre col·legi, ha estat dessignat com a vocal de la FAPAC, per tal de poder defendre els nostres interessos i tenir més aprop tota l'informació i també la força que aquest organisme ens pot aportar. Tarragona, 22 de Març de 2009

Deixa-hi una resposta