Estat de les obres 01-Abr-2009

Pujat a General, Seguiment d'obra nova  per XPerez el 1 d'abril de 2009
Aquest matí hem tingut una reunió amb la inspectora dels serveis territorials del valles (Anna Riuró), a la que hem assistit la directora del CEIP Roc Alabern (Isabel), la presidenta del AMPA de Roc Alabern (Erika) i un mateix (Xavier), on sens ha expossat l'actual estat del projecte, i em pogut concretar què ens depara per aquest any. El primer de tot era sapiguer el perquè de l'endarreriment del començament d'obres, al què l'inspectora Anna Riuró ens ha comentat que diversos problemes en la documentació i cessió de terrenys per part de l'Ajuntament de Terrassa, juntament amb la tardança de la presentació a l'acord de govern de la Generalitat, han fet que aquest projecte s'aplacés uns mesos respecte la programació inicial. A partir de l'acord de govern del 5/11/2008, es va possar el projecte en mans dels arquitectes, i fins que el projecte ha sigut aprovat, no s'ha pogut realitzar la concreció amb l'empresa que realitzará les obres. Actualment, ens dónen la data de finals d'Abril d'enguany per l'inici d'obres, i com a màxim estarà completament finalitzades per la setmana santa del 2010. La possibilitat de què poguem anar abans, dependrà de la seguretat, sorolls i demés inconvenients que es valoraràn al seu moment. Els passos a seguir, donat que es desestima la possibilitat d'anar al setembre a un col·legi en plena construcció, pasa per disposar del solar que hi ha davant del CEIP Ponent, que ja ha sigut cedit per l'Ajuntament de Terrassa a la Generalitat per la ubicació de dos cargoles completament equipades, pati i menjador per els nous alumnes de P3 de Roc Alabern. Tot el recinte disposarà de serveis complerts, vallat, tobogan, espai de terra, etc..., i ens han garantit que el carrer quedarà tancat al trànsit rodat de mentres no marxem cap a les noves instal·lacions. De mentres, P4 i P5 s'ubicaràn a les instal·lacions que ara estem, dintre del CEIP Ponent. Encara que fa molta il·lussió d'anar quant abans millor al nou col·legi, aquesta sol·lució ens permetrà disposar de més espai del què tenim ara, doncs cada cargola té 2 aules, i incorpora també la zona de sanitaris, i evitar l'enrenou que suposa fer classe en un centre a mig construir. També hem expossat el fet de què encara no s'ha posat el cartell informatiu corresponent, al solar destinat, i ens han promés que hi serà en els propers dies. Durant els propers messos tindrem un seguiment de l'estat de les obres i anirem reportant pel vostre coneixament.

Deixa-hi una resposta