Festa de la Primavera a La Maurina

Pujat a Comissió de festes, Festes, General  per XPerez el 11 de març de 2010
festa-primavera2

Com ja sabeu, el proper dissabte 20 de març es celebra la Festa de la Primavera al barri de La Maurina, organitzada per l'Associació de Veïns La Maurina i amb la col·laboració de l'Associació Juvenil Sarau, l'Escola Roc Alabern i l'Ampa del mateix centre i l'Associació Cultural del centre cívic. La festa es farà de dos quarts de cinc a les vuit del vespre, a la Plaça de La Maurina. Jornada oberta i participativa de la que ens agradaria que participeu i ens féssiu difusió. Properament us farem arribar uns pòsters per fer-ne difusió. Aquest acte consisteix en la realització de diferents tallers de pintura, un berenar col·lectiu i l'actuació a càrrec del grup d'animació infantil "Un parell de nassos".

Per a l'ocasió els membres d'aquest grup han creat aquesta cançó que us enviem, la qual voldríem cantar amb les nenes i els nens de La Maurina.

Ens agradaria molt que les nenes i els nens de la vostra escola la pugessin venir a cantar i que els l'ensenyeu a l'escola si us és possible.

Al final d'aquest texte trobareu un mapa del lloc on es fará la festa.

Aquí teniu la lletra de la cançó, i més avall us la podeu descarregar en MP3.

LA RUMBA DE LA MAURINA AL BARRI DE LA MAURINA CONVIUEN AMB ALEGRIA PERSONES DE TOTS COLORS, DIVERSITAT EN HARMONIA. SI TU TENS GANES DE FESTA BON ROTLLO I IMAGINACIÓ DONCS PUJA A LA XEMANEIA AL JUNY ÉS LA FESTA MAJOR. VINE A LA MAURINA PERÒ VINE JA QUE ET DIVERTIRÀS I AQUESTA RUMBA CANTARÀS. VINE A LA MAURINA PERÒ VINE JA T’ESTEM ESPERANT PER LA FESTA FER-LA GRAN ENGANXA’T A LA MAURINA ET TROBARÀS UN BARRI MOLT VIU ELS CARRERS PLENS DE BOTIGUES I DEL VEÏNAT COM SI FOS ESTIU. ÉS EL BARRI DE TERRASSA ON LES COSES ES FAN AMB GRÀCIA I TOT EL QUE HI PARTICIPA T’HO GARANTEIXO S’HO PASSA PIPA. VINE A LA MAURINA…(3 VEGADES) Música i lletra: Jordi Martínez Descarrega't la cançó (2MB) MAPA DE LA PLAÇA DE LA MAURINA

Deixa-hi una resposta