ANEM A LA NOVA ESCOLA

Pujat a General  per XPerez el 4 de juny de 2010
Ja, per fí, després de uns anys d'espera, ESTRENAREM LA NOVA ESCOLA !!! Aquest fi de setmana s'acaba el trasllat i el dilluns dia 7/6/2010 s'obrirá ja de forma permament. També voldria recordar que el mateix dia 7/6 comença el plaç per a fer les matriculacions.

2 Respostes to “ANEM A LA NOVA ESCOLA”

  1. Laura (mamá Ariana) Says:

    Enorabona!, teniu (més ben dit tenim!) una escola preciosa! Estic molt contenta, com a mare d’una futura alumna de P-3, de que ben aviat aquesta serà la nova escola de la meva petitona. He de dir que m’ha agradat molt l’etapa que he viscut com a mare a l’escola bressol Espígol (on ara hi anirà el petit de la familia durant 2 cursos), però també haig d’afegir que estic segura de que em passarà lo mateix a la nova escola, ja que el tracte del personal és meravellós i el nou edifici és molt ampli i lluminós. Us animo a tots els futurs pares preocupats per on estudiaràn els vostres fills que us doneu una volteta pel Roc Alabern!

  2. XPerez Says:

    Moltes gràcies Laura, la veritat és que els pares que hem estat esperant, estem encantadíssims d’aquest col·legi, i no diguem de l’estructura nova !!

Deixa-hi una resposta