El meu primer festival de cinema

Pujat a Activitats socio-culturals, General  per XPerez el 15 de setembre de 2010
El Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany acull el proper cap de setmana el festival de cinema infantil El Meu Primer Festival, que s’emmarca com a secció en el Festival Baumann de creació audiovisual Jove c.01. Aquesta proposta, que organitza el Pla de Barris de La Maurina, té l’objectiu de promoure i divulgar un cinema divers, plural i creatiu entre els espectadors d’entre 3 i 12 anys. Un cinema de qualitat però que no acostuma a arribar a les sales comercials convencionals. El festival projectarà pel·lícules d’animació espanyola, produccions internacionals, curtmetratges en blanc i negre i cinema mut, a més d'obres dirigides als nens i nenes més petits. Més informació a: Web de l'ajuntament

Deixa-hi una resposta