Eleccions a l’Ampa 2010 – candidatures

Pujat a General  per XPerez el 23 de novembre de 2010
Benvolguts pares i mares del Roc Alabern: El proper Dimecres dia 24, a les 5 de la tarda es convoca Junta General per celebrar les eleccions a la Junta Directiva, on tots els socis podran exercir el seu dret a vot i elegir entre els candidats següents:

CANDIDATURA A LA PRESIDÈNCIA: NATIVIDAD SÀNCHEZ LARA XAVIER PÉREZ RODRÍGUEZ

CANDIDATURA A LA SECRETARÍA: CRISTINA POLO RUBIA NATIVIDAD SÀNCHEZ LARA XAVIER PEREZ RODRIGUEZ

CANDIDATURA A LA TRESORERÍA: SANDRA MORENO PIQUERAS

Tots els pares socis podran deixar els seus fills gratuïtament a càrrec de l’entitat Organitza que ens farà el canguratge.

A les 17h es farà la benvinguda de socis i entrega de la documentació de l’acte, amb la papereta per poder votar i el ticket de canguratge. A les 17:30 es faran les presentacions dels candidats (5 minuts cadescun màxim), on ens explicaran el seu projecte. A les 18:00 es farà la votació A les 18:20 es farà el recompte de vots i emissió de resultats A les 18:30 es farà el nomenament de nous càrrecs electes, i es procedirà a continuar l’Assemblea General, procedint a les propostes de comissions vacants i voluntaris. A les 19:00 es donarà l’acte per finalitzat.

Deixa-hi una resposta