FESTES NADAL 2010. 12 i 19 de Desembre.

Pujat a Comissió de festes  per Naty el 26 de novembre de 2010

Benvolgudes famílies:

Com cada any us volem convidar a la celebració de les festes de Nadal organitzades per l’AMPA de l’escola. Esperem passar una bona estona i poder aprofitar l’avinentesa per conèixer-nos una mica millor.

La primera festa que celebrem és la trobada del tió en el bosc i a la setmana següent farem la festa de Nadal.

tio   FESTA DEL TIÓ

 La celebració la farem el dia 12 de Desembre a les 10’30h, en un parc tancat de Les fonts (veure el mapa).

Començarem  amb una xocolatada per escalfar un mica. Posarem a la venda uns tiquets per la consumició de la xocolata, que els podreu comprar el dilluns 29 i el dimarts 30 de novembre, l’horari serà: mati 8’45 i a la tarda 16’45h, a la porta de recollida de nens/es de l’escola, també els podreu demanar als delegats de cada classe si aquest dia no s’han pogut comprar. El seu preu serà simbòlic perquè així entre toDSCN0884tes les famílies podrem col.laborar en les despeses de la festa (elaboració dels tions, obsequis de la gimcana, pica-pica…)

A continuació farem una gimcana per la trobada dels tions. Posarem unes llistes a la cartellera de l’escola perquè cada família que vulgui assistir s’apunti, i posin SI o NO. Se volen ser voluntaris per l’organització de la festa, us podeu apuntar en la mateixa llista. 

 

 

Finalitzarem la festa amb un pica-pica per totes les famílies.

SANY1195        DSCN0892

FESTA DE NADAL campana_NAVIDAD

La celebració la farem el diumenge 19 de Desembre a les 11h, l’entrada serà per la porta del pati de l’escola al carrer Velázquez.

Amb la intenció de passar una bona estona en família i conèixer-nos una mica més. Aquest dia tindrem animació i diversió per tothom.

Per a la diversió de tots també farem una rifa de joguines. Nens i Nenes! recordeu de portar la carta del Reis, ja que tindrem una bústia on podreu deixar-les. En acabar la festa… tots junts farem un pica-pica.

Necessitem la vostra col.laboració amb l’aportació voluntària de menjar, begudes i tot allò que us agradi per compartir.

ANIMEU-VOS A PASSAR UNA BONA ESTONA.

PLANOL FESTA DEL TIÓ.

img073 Agafem la carretera de Rubí, passem el Parc Vallès i arrivem a la rotonda de la riera, seguim recte i girem al 3r semàfor a mà dreta al (1) c/ MOSSEM PERRAMON (com referència a l’alçada de la Caixa Terrassa). Després agafem el segon carrer a l’esquerra, (2) (hem d’anar en compte perquè sembla una corva en comptes d’un carrer),es el c/ BAIX DE LA RIERA. Seguim tot el carrer recte a l’alçada del núm. 73-80 o del c/ SANT RAMON (3) (que creua) comencem a buscar aparcament, i si no al c/ SANTA ANNA (4) (encara que sigui direcció prohibida es pot girar) n’hi ha una pineda (5) en la que es pot aparcar. L’entrada al parc es la carrer peatonal que hi ha a mà dreta passat el c/ SANTA ANNA, està cercat i s’entra per una porta petita (6).

 

Deixa-hi una resposta