Festa de Nadal

Pujat a General  per XPerez el 21 de desembre de 2010
Des de la junta de l'Ampa, voldria agrair a la comissió de festes l'esforç realitzat aquest dies, amb la festa del Tió i la festa de Nadal. Aquest comissió és nova d'aquest any, encara que han aconseguit organitzar-ho tot de forma brillant. Agrair als voluntaris que els van ajudar, i a tots els pares i mares que van aportar begudes i menjar, tothom hi va participar. La rifa, com a tal, va deparar fins a 30 regals, que van fer les delícies dels nens, i els què s'en van anar sense regals, ens va fer pensar que l'any que ve tindrem també un detall per a tots ells. Amb l'experiència d'aquest any, segur que serà millor l'any que ve !! Felicitats a tots, que tingueu unes bones festes i bon nadal !!

Bon Nadal

Deixa-hi una resposta