JORNADA DE PORTES OBERTES – Preinscripció 2011-2012

Pujat a General  per XPerez el 26 de gener de 2011
El proper dia 1 de Febrer, farem la jornada de portes obertes, per tal de donar a conèixer l'escola als pares interessats a inscriure als seus fills en aquest centre. La jornada començarà a les 15:15 i l'equip directiu del centre us presentarà la nova escola i els projectes per fer d'aquesta una escola exemplar. Aquest any tenim ja l'edifici nou i el consell escolar del centre està portant a terme programes d'ensenyament molt ambiciosos, que pretenen l'evolució continuada del coneixement, immersió cultural i llingüística, i les bases del repecte, tracte i comportament. L'Ampa també estarà present i podreu fer totes les preguntes que volgueu. Veniu a conèixe'ns Us hi esperem !! Si voleu conèixer el procediment de preinscripció, polseu aqui

Una Resposta to “JORNADA DE PORTES OBERTES – Preinscripció 2011-2012”

  1. Laura (mamá de Ariana) Says:

    Xavi hay una diferencia horaria entre lo que habeis puesto y el cartel que hay en la puerta del colegio sobre las puertas abiertas. Si la gente lo consulta aqui llegará un cuarto de hora más tarde. Ya se lo he avisado a la profesora de Música para que os coordineis con el la dirección del cole.

Deixa-hi una resposta