RECEPTA-LI UN COMPTE

Pujat a Activitats socio-culturals  per Naty el 5 de febrer de 2011

Des de L’AMPA i amb la col·laboració del Servei de Promoció i Innovació Educativa, organitza una xerrada a l’escola anomenada “RECEPTA-LI UN CONTE” a càrrec de la Biblioteca Central de Terrassa.

clip_image002Consisteix amb una mostra de contes que ajuden a fer mes entenedor per als nens, temes difícils d’explicar... (el amor, la mort, l’arribada d’un nou germà...). Aquest comptes ens ajudaran a afrontar certes actituds de les que volem parlar, o donar resposta a preguntes que ens fan sovint els nens/es.

Es realitzarà el proper dimecres 16 de febrer a les 17’15h al menjador. S’entrarà pel c/ Dom Bosco, la porta d’accés dels alumnes de P5 i primer. Té una durada d’una hora.

Hi ha canguratge gratuït pels socis/es de l’AMPA i a 1€/nen/a el no soci/a. Qui necessiti canguratge es pot apuntar amb els cartells que es posaran  a les portes de la classe del vostre fill/a o deixant un comentari aquí.

ANIMEU-VOS SERÀ MOLT ENRIQUIDOR !!!

Deixa-hi una resposta