COM PARLAR DEL CÀNCER ALS NENS I A LES NENES

Pujat a Activitats socio-culturals  per Naty el 19 de febrer de 2011

Xerrada per part d'una mare, que ens aporta la seva pròpia experiència. A partir del conte "Els cavallers contra el càncer", del qual ella n'és l'autora, s'explica amb paraules molt senzilles però properes, com és el procés d'aquesta malaltia, situacions que es poden viure i canvis en l'estructura familiar. Els nens i les nenes necessiten saber la veritat per poder estar tranquils, per evitar temors, per mantenir l'esperança i ajudar anar endavant.

A càrrec de Marga Martí, mestra i autora del llibre "Els cavallers contra el càncer", Editat per Oncolliga. 23 febrer, de les 18.30 a les 20.30 hores a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa. (Passeig de les Lletres, 1).

Deixa-hi una resposta