FESTA DE LA PRIMAVERA MARÇ 2011

Pujat a Activitats socio-culturals  per Naty el 21 de març de 2011

L’AMPA participarà a la festa de la primavera, organitzada per l’AAVV i la Colla Diables de la Maurina. La cercavila començarà a l’escola a les 16h del dissabte 26 de març.

Estem organitzant una petita activitat per apropar-nos i conèixer una mica més la cultura llatinoamericana, a partir dels seus jocs tradicionals.

Els objectius d’aquesta activitat és la de donar a conèixer altres cultures amb les que convivim diàriament. Donar recursos als nens/es pel seu temps lliure, potenciar l’amistat, el jocs de grup i la convivència amb diferents cultures.

Us volem convidar a participar, necessitem pares voluntaris per treure a “El Roquillo” a la cercavila, també necessitem tambors, els nens de primària poden venir amb els que van fer per la rua de Carnestoltes i els de infantil amb algun altre que tingueu, però sobretot necessitem que vingueu a pssar una bona estona!

Qui vulgui participar, deixar els vostres dades ( nom i telèfon) a la bústia de l’AMPA.

mostra_poster[1]

Èxit de participació. Bon temps. Activitats per a tots els gustos. Bon rotllo. Bona gent. Magnífica feina Diables de La Maurina. Moltíssimes gràcies a tots els participants, col·laboradors i organitzadors. Us ben asseguro que amb la vostra participació i actuacions hem aconseguit passar una bona tarda fent del barri de La Maurina un exemple de convivència, integració, promovent la diversitat cultural com a element per a la millora de la convivència i fomentant la cultura com a element d'integració i de cohesió social. Repeteixo MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!

festa6   festa1     festa8    festa18  festa17   festa13 festa11festa16

festa20

Deixa-hi una resposta