LES RELACIONS ENTRE GERMANS

Pujat a Activitats socio-culturals  per Naty el 5 d'abril de 2011

Descripció:

A l'actualitat el nombre de fills ha disminuït. Les relacions entre els germans seran un element important en la construcció de la pròpia identitat. És coneguda les crisis que experimenta el infant front al naixement d'un germà. És a la família on s'aprèn a conviure, allà s'experimenta la gelosia, la rivalitat, la crítica però també la solidaritat, la complicitat i l'acceptació. Veurem quins elements seran importants per al bon desenvolupament de les relacions fraternals

                        A càrrec de Mercè Collell, psicòloga clínica i psicoanalista

 12 d'abril, de les 18.30 a les 20.30 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa.    (Passeig de les Lletres, 1)

.

Deixa-hi una resposta