Inici de curs 2011-2012

Pujat a General  per XPerez el 12 de setembre de 2011
Benvolguts pares i mares: Avui iniciem un nou curs amb forces novetats, primer amb el canvi de directora, la Merçè Soler afronta aquest repte amb molta il·lusió i des de l'Ampa li donem la benvinguda. Aquest any comencem el pla de re-utilització de llibres, que ens farà poder estalviar en la compra dels mateixos, així com ser respectuosos amb la natura. No tindrem sisena hora, doncs només ha sigut concedida per alguns col·legis de Terrassa, continuem reclamant aquesta sisena hora per tothom, doncs pensem que és bo que els nostres fills tinguin aquesta hora més de reforç, que al final del cicle de secundària els hi representa quasi un curs sencer d'estudis. Continuen les retallades en material, professors, i mitjans, tindrem que estar molt atents a reclamar i fer pinya per tal de poder emplenar l'escola amb les necessitats a mida que anem creixent. A finals de Setembre, organitzarem una reunió per tal de donar-nos a conèixer, i poder gaudir de la vostra ajuda. Recordeu que qualsevol pare o mare pot formar part de les comissions diverses i donar un cop de mà, que sempre serà benvinguda. Aprofito per saludar als nous pares i mares de P3, benvinguts al Roc Alabern. Xavier Pérez President

Deixa-hi una resposta