Hores del conte

Pujat a Activitats socio-culturals, Barri de La Maurina  per XPerez el 4 de maig de 2012
Us convidem a unes hores del conte que es faran els dies 4 i 18 de maig a càrrec d'un grup de persones voluntàries que s'han preparat unes històries per explicar i aquestes dates faran les presentacions amb públic per primer cop. Seran els propers divendres 4 i 18 de maig a les 18 h. a la biblioteca del districte 4. L'edat recomanada dels contes és per infants majors de 2 anys. Aquestes hores del conte s'emmarquen dins el projecte "Explica'm un conte" on hi ha participat el Pla de Barris de la Maurina i la biblioteca del districte 4. D'altra banda, la biblioteca farà les seves hores del conte habituals els dies 3 i 17 de maig també a les 18h.

Una Resposta to “Hores del conte”

  1. Biblioteca del districte 4 Says:

    Gràcies Roc Alabern, us esperem amb molts contes!

Deixa-hi una resposta