Vaga 22 de Maig – Fapac Terrassa

Pujat a General  per XPerez el 21 de maig de 2012
FAPAC TERRASSA. COMUNICAT A LES AMPA. Està en joc el futur dels nostres fills i de les nostres filles. Les famílies no podem restar indiferents davant tanta manca de sensibilitat i tants despropòsits. El dia 22 de maig hi ha una convocatòria estatal de vaga que afecta tot el sistema educatiu des de preescolar fins a la universitat. Una vaga per dir PROU, per tal que l'educació deixi de ser percebuda com una despesa i es consideri una inversió: La inversió més intel·ligent i rendible que un poble pot plantejar. És en aquest sentit que com a usuaris del sistema educatiu, des de FAPAC Terrassa donem un suport clar, explícit i inequívoc a aquesta convocatòria. També volem informar a les famílies que els maldecaps que ens pugui ocasionar la vaga són un mal menor al costat de les agressions que hem patit: supressió de la sisena hora en la gran majoria de l'escola pública, retard de molts mesos en el pagament de les beques menjador, baixes laborals de docents sense cobrir amb el consegüent perjudici per als nostres fills, increment de les ràtios de cara al curs vinent, tancament d'escoles, aturada en el pla de construcció de nous centres docents, preus desorbitats per a les matrícules universitàries, i un llarg etcètera. Total que si mirem una mica bé aquesta vaga deixarà sense escola els alumnes de primària durant 5 o 6 hores mentre que gràcies a l'actual administració els nostres fills han perdut 175 hores només en aquest curs a causa de l'eliminació de la sisena hora. En tot cas, valorem positivament l'actitud responsable de mestres i docents en reivindicar per via de la vaga el manteniment i millora de la qualitat del sistema educatiu. Unes reivindicacions que van molt més enllà de qüestions purament laborals i econòmiques. Instem a les AMPA a realitzar les següents accions: La nit del 21 a 22 de maig tancada a les escoles: Esperem que hi col·laborin el màxim possible de pares i alumnes. Aconsellem que els participants portin sac de dormir, etc. Recordeu als pares que son els responsables dels seus fills i dels bon us de les instal·lacions de l'escola. (Recordeu-vos de  demanar les autoritzacions pertinents). Durant el dia 22 de maig activitats dirigides: Destinades  als nens i nenes de l'escola (taller de caretes, pintura a la cara, etc..) No hi hauran classes.  (Demaneu la col·laboració de pares, mares i mestres) El objectiu es reivindicar els nostres drets i lluitar pel futur dels nostres fills. Agraïm la vostra col·laboració.

Deixa-hi una resposta