L’hem fet grossa !!

Pujat a General  per XPerez el 21 de juny de 2012
La que s'ha organitzat !! No hem siguts conscients de la magnitud de repercussió i de la que hem organitzat fins a veure i sentir els afalacs rebuts. Hem vist com la gent s'ha sorprès moltíssim, esperava una obra de pati de colegi (amb molt respecte pel colegi), i s'ha trobat una posta en escena espectacular, actors entregats, sincronia d'actuacions, ritme continuat de tota la representació, expresivitat, Judas penjat al mig del teatre, la crucifixió molt realista de Jesús, i un final apoteòsic. Tothom, sense excepció, ha aplaudit a rabiar, durant més de 10 minuts. Moltes gràcies a cadescun dels actors, tècnics, organitzadors  i col.laboradors !!! Fes-te seguidor de :      Roc Alabern - La retallada

Deixa-hi una resposta