Assemblea General

Pujat a General  per XPerez el 27 de setembre de 2012
ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE L'AMPA ESCOLA ROC ALABERN 28/9/2012 a les 18:00 Recordeu que divendres farem l'Assemblea extraordinària per l'aprovació del canvi d'estatuts. Canvi de nom, canvi de domicili i adequació a les normatives actuals d'associacions.
ACTA DEL DIA Aprovació dels nous estatus. A continuació, ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA ESCOLA ROC ALABERN 28/9/2012 a les 18:30 ACTA DEL DIA Resum activitats de l'Ampa 2011-2012 Aprovació dels comptes 2011-2012 Aprovació pressupost 2012-2013 Participació dels socis a les diferents comissions: Festes, delegats de classe, menjador, relació amb el barri, comunicació. Participació dels pares a les properes eleccions al consell escolar Comissió de crisis educativa, estat de les retallades, accions a realitzar Precs i preguntes CANGURATGE GRATUÏT PELS FILLS DELS SOCIS DE L'AMPA CAL APUNTAR-SE A LES LLISTES QUE TROBAREU A CADA CLASSE A PARTIR DE DILLUNS ES TANCARAN LES LLISTES EL DIMECRES PER LA TARDA ANIMEU-VOS A PARTICIPAR A LES ACTIVITATS DE L'AMPA, COL·LABOREU A FER UNA ESCOLA MILLOR PELS VOSTRES FILLS

Deixa-hi una resposta