Campanya recollida d’aliments

Pujat a General  per XPerez el 17 d'octubre de 2012
L'objectiu d'aquesta carta és fer-vos arribar la informació sobre una campanya de recollida d'aliments i de sensibilització contra la pobresa que, sota el lema "La pobresa no distingeix" s'està duent a terme al districte 4 de Terrassa a partir d'una iniciativa de la Comissió Social i del Voluntariat del Consell Municipal de Districte. La campanya comença el 17 d'octubre, Dia Mundial per l'erradicació de la Pobresa, i s'allarga fins al 31 del mateix mes, amb un acte central el dia 20 d'octubre. Els aliments recollits seran donats al Centre de Distribució Social d'Aliments El Rebost de Terrassa. La campanya compta amb la col.laboració de diferents entitats del barri, amb uns punts fixes de recollida al llarg dels 15 dies i una recollida festiva amb actuacions i tallers variats el matí del dissabte 20 d'octubre de 10.30 a 13.30 a la Plaça de l'Assamblea de Catalunya. La Comissió Social i del Voluntariat del Consell Municipal del Districte 4, que té com a objectiu el tractament dels temes socials i la potenciació i posada en valor del voluntariat , pretén aprofitar la xarxa d’entitats del districte com a valuós potencial d’incidència i acció al territori. En aquest sentit, i sota el lema “LA POBRESA NO DISTINGEIX”, el projecte pretén analitzar els nous models de pobresa i les noves realitats socials, a la par que mobilitzar la ciutadania i les associacions del districte a la recerca i posada en marxa d’actuacions que mitiguin les situacions d’augment de la pobresa i la dificultat de cobertura de les necessitats més bàsiques en sectors creixents de població. Una altra acció contemplada al projecte és la organització de visites de les escoles i entitats a EL Rebost.

Attachments

Deixa-hi una resposta