ASSEMBLEA GENERAL I ELECCIONS AMPA

Pujat a General  per XPerez el 15 d'octubre de 2013

ASSEMBLEA GENERAL AMPA ROC ALABERN

25 d’Octubre de 2013 a les 17h al gimnàs de lèscola. Aquest any tenim que renovar la junta directiva de l’Ampa, que esgota el seu mandat i cal convocar noves eleccions. ELECCIONS A l’AMPA En aquestes eleccions, s’escollirà president/a , secretari/a, i tresorer/a. Per poder presentar-se a qualsevol dels càrrecs directius, caldrà presentar la candidatura a la secretaria de l’escola, aportant Nom i cognoms, telèfon, e-mail, nom del fill/a i curs. La llista de candidats es tancarà el dia 23 d’Octubre de 2013. Si voleu, podeu aportar una carta de presentació de la vostre candidatura que es podrà penjar a l’escola per tal de donar-vos a conèixer a la resta de pares de l’Ampa Recordar que només els socis al corrent de pagament de la quota de l’ampa podran participar a les eleccions, tan com a candidats com .a votants, i que només es podrà emetre un vot per família.   Ordre del Dia Lectura i aprovació si s’escau de l’acta anterior. Memòria de l’any escolar. Presentació dels candidats, 5 minuts màxim cadascun. Votacions per elegir la Junta Directiva. Assemblea General amb els nous membres de junta. Proposta de nous membres a les diverses comissions on manqui personal. Properes festes i activitats. Precs i preguntes.   També recordar-vos que podeu participar a qualsevol de les comissions de l’Ampa, sempre és d’agrair el vostre ajut, i podreu escollir la comissió que més us plagui. Si voleu, només ens teniu que tornar el full de convocatòria que rebereu demà dimecres, omplenar-l'ho i deixar-ho a la bústia de l'Ampa. PARTICIPA A l’AMPA, TOT HO FEM PELS NENS I NENES DE L’ESCOLA !!

Deixa-hi una resposta