No a l’antena de telefonia mòbil !!!!

Pujat a General  per XPerez el 18 de març de 2015
Benvolguts/des, Al carrer Sant Mateo, 43, exactament a 50 metres de l'escola, volen instal·lar una antena de telefonia mòbil. El propietari del edifici ja ha donat el consentiment, cobra uns calers, indubtablement, i la empresa ja ha començat a fer preparatius. El Josep Plaza, veï de devant i president del CF Maurina-Egara és el que ens ha alertat i la primera ronda de consultes al veïns afectats dona com ha resultat que ningu la vol. Tots tenim en el record la antena que va estar instal·lada al mateix carrer cantonada amb Maria Auxiliadora, finalment desmontada per les nombroses queixes nostres i per la seguretat del edifici, que sembla ser que no aguantava el pes d'aquesta instal·lació. És dona el cas de nombrosos casos de càncer en veïns i veïnes d'aquesta zona, alguns ja morts i actualment hi ha un parell de casos de càncer en aquest tros de carrer. Per això us demanem, que si esteu d'acord en que NO instal·lin aquesta antena feu la queixa corresponent a les autoritats competens ( PAME, ajuntament per exemple) i ens ajudeu a recollir signatires per fer pressió i convocar una reunió amb les autoritats municipals. Ja ho saben les autoritats municipals competents:
  • Regidora districte 4, Josefina Soler
  • Regidora medi ambient, Eva Herrero
  • Regidor urbanisme, Alfredo Vega
  • Coordinadora districte 4, Agnès Petit
Baixeu-vos el document adjunt per signar, o també podeu pasar per l'escola Roc Alabern per signar a les llistes situades a l'entrada de l'escola, c/Mallorca, 58. Document Signatures NO Antena Sant Mateu, 43   DIGUEM NO A L'ANTENA DE TELEFONIA MÒBIL !!!

Attachments

Deixa-hi una resposta