Jaume Funes parla sobre el món adolescent al PEE

Pujat a General  per Ampa Roc Alabern el 11 de desembre de 2018
Ahir dimarts, dia 11, a les 18h a l'institut Les Aimerigues de Terrassa, unes 150 persones van assistir a la conferència de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista especialitzat en el món dels adolescents. Joan Martínez, director de l’institut Les Aimerigues, va donar la benvinguda al nou institut i va ressaltar la qualitat educativa d’aquest territori on tantes persones es mostren interessades per la xerrada que estava a punt de començar. Per la seva part, Nathalie Emond, tècnica del Pla Educatiu d’Entorn de Terrassa, va explicar breument en què consisteix el PEE tot agraint a les AMPA de les escoles i instituts del PEE del districte 4 més el barri de Can Boada, la seva implicació en l’organització de la conferència. Jaume Funes va animar les famílies assistents a comprendre el món adolescent i a adquirir grans dosis de paciència per encarar amb esperança el futur dels seus fills i filles. “L’adolescència és una etapa que dura quatre primaveres: no patiu, una hora o altra deixaran de comportar-se com adolescents per a fer-ho com a persones joves”... “El que és important és que tinguin referents adults al seu costat per acompanyar-los enfront de les seves inseguretats i malestars”. La conferència va ser també un acte de presentació a Terrassa del seu darrer llibre Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito: Una guia per a pares i mares d'adolescents, publicat abans de l'estiu i que ja passa per la cinquena edició. La xerrada va ser organitzada conjuntament per les AMPA dels Instituts Les Aimerigues i Nicolau Copèrnic, i les escoles Marià Galí, Ponent i Roc Alabern. En finalitzar la conferència, les responsables de l’organització es mostraven molt satisfetes per l’èxit de convocatòria assolit per aquesta activitat, que és la primera que organitzen conjuntament.

Deixa-hi una resposta