Eleccions 2010

Pujat a   per XPerez el 10 de novembre de 2010
Aquest trimestre acaba la legislatura de l'actual junta directiva, pel què es faran eleccions per a cobrir els càrrecs de secretari, tresorer i president el proper 24 de Novembre de 2010. Entra la teva candidatura en el formulari al final d'aquest pàgina. Aqui anirem posant les candidatures que vagin arribant.
Nom i cognoms Cristina Polo Rubia
Presentat a Secretària
Pare/mare de Nano Gázquez Polo
Curs 1er B
Comentaris Em presento a candidata de secretària de l'AMPA perquè vull participar en tots el temes relacionats amb l'educació i el benestar dels nostres fills. Treballo a l'administració d'una escola pública i a part de la meva tasca, ajudo a l'AMPA del centre on treballo amb tots els temes relacionats amb la reutilització de llibres, quotes, activitats extraescolars, editorials... Si finalment no sortís escollida, no tindría cap problema en formar part de qualsevol comissió.
Nom i cognoms Natividad Sánchez Lara
Presentat a Presidenta /  Secretària
Pare/mare de Òscar i Queralt Sànchez Sànchez
Curs P5-B i P3-A
Comentaris Sempre he estat vinculada a l’AMPA i al col·legi, participant activament i amb entusiasme. Durant els últims anys he estat en la comissió de menjador i la de relació amb el barri. Presento la meva candidatura com a presidenta i secretària, perquè estic convençuda que disposo de les qualitats com a persona, com a bona professional i sobretot com a mare per exercir-ho. Perquè tinc noves idees, iniciatives i recursos propis per tirar endavant i fer que aquest AMPA funcioni per i per als nostres fills. Els meus objectius són: - Mantenir-vos informats sobre els punts a tractar en les reunions de l’AMPA, com de les decisions preses en aquesta. - Em comprometo a fixar una hora setmanal per donar informació, consultar dubtes o per recollir qualsevol queixa o suggeriment. - Crear un calendari amb les diferents activitats a realitzar per l’AMPA - Complir amb totes les funcions que competeix la presidència o secretària de l’AMPA. Gràcies per endavant pel vostre suport
Nom i cognoms Sandra Moreno Piqueras
Presentat a Tresorera
Pare/mare de Marc López Moreno
Curs 1er B
Comentaris Hola a todos, soy Sandra y me presento a la canditura de Tesorera.
Nom i cognoms Xavier Pérez Rodríguez
Presentat a Secretari /  President
Pare/mare de Àlex i Irene
Curs P5A i P5B
Comentaris Durant aquest dos últims anys he estat dedicant part del meu temps a la millora de l’educació, part des de la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya, d'on sóc vocal pel Vallès Occidental, i en part des de la secretaria de l’Ampa del Roc Alabern. M’agrada fer el què faig i veig que tenim moltes coses que fer i millorar. He preferit presentar-me aquest any per mirar de corregir algunes coses i d’aportar d’altres. I crec que tenim que canviar per què l’equip de l’Ampa funcioni i així que tots els socis puguin treure’n profit de la nostra feina.
Nom i cognoms Nom i cognoms del candidat/a
Presentat a Secretari   /    Tresorer   /    President
Pare/mare de Nom del fill / filla
Curs Curs i classe del fill / filla
Comentaris Comentaris del candidat, perquè l'hauríem de votar ?

Formulari per enviar candidatures

(Opcional)

Sending